Légumes Cuisinés et Plats Provençaux

Collection: Cooked Vegetables and Provençal Dishes

Carefully crafted, the cooked vegetables and Provençal dishes combine the flavors of the terroir with culinary tradition. From succulent ratatouilles with sun-ripened vegetables to slow-cooked dishes reminiscent of family recipes, this collection highlights delicious products sourced from local producers and prepared with respect for regional expertise.

Perfect for enhancing meals or offering a true gastronomic journey to loved ones, this range embodies the generosity and warmth of Provençal cuisine. Products that bring Provence to the table, no matter the time of year.

Bon appétit !

  • Comtadine Bohémienne, 520 g
    Un pot en verre contenant une préparation culinaire appelée "Bohémienne Comtadine", à base de tomate fraîche de Provence et d'huile d'olive. Le pot est fermé par un couvercle en métal argenté, et l'étiquette présente un fond noir avec des lettres blanches et vertes. En bas de l'étiquette, on aperçoit une illustration de légumes provençaux : une aubergine, une tomate, une bouteille d'huile d'olive et un poivron. Le texte "Fabriqué en Provence" est inscrit verticalement sur le côté gauche. Logo Entreprise du Patrimoine Vivant

    Comtadine Bohémienne, 520 g

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    4,25€
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    8,17€  per  kg
  • Zucchini Fondue
    Zucchini Fondue

    Zucchini Fondue

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    3,50€
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    3,50€
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    7,00€
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    6,73€  per  kg
  • Mediterranean Frita
    Mediterranean Frita Logo Entreprise du Patrimoine Vivant

    Mediterranean Frita

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    4,50€
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    4,50€
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    9,00€
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    8,65€  per  kg
  • Niçoise Ratatouille
    Niçoise Ratatouille Logo Entreprise du Patrimoine Vivant

    Niçoise Ratatouille

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    4,10€
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    4,10€
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    8,20€
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    7,88€  per  kg